Perquè una web, botiga o blog llueixi, és bàsic tenir fotos ben grans i boniques,però és clar, fer bones fotos que cridin l’atenció i que li donin a la web una aparença professional no és fàcil, requereix temps, llum apropiada, tècnica…

Per això hi ha diverses opcions, estudiar fotografia, mirar vídeos de YouTube i comprar totes les eines, contractar a un professional o si no et plantejes les opcions anteriors, pots utilitzar fotografies dels múltiples bancs d’imatges que existeixen, on els professionals ofereixen la seva obra.

Però és molt important evitar descarregar fotos d’internet que Google imatges indexa, perquè encara que des d’allí tenim accés a un gran ventall d’imatges això no significa que sigui legal utilitzar-les ja que tenen propietari.

Una bona solució són els bancs d’imatges, uns de pagament i altres gratuïts com per exemple unsplash.com on treballen sota llicència Creative Commons Zero que significa que els fotògrafs cedeixen els seus drets i que aquestes fotos es poden utilitzar sense problema.

Com unsplash.com hi ha molts altres i les fotos són molt professionals, així que més val utilitzar un banc d’imatges, en aquest cas gratuïts sota llicència Cretive Commons i oblidar-es Google imatges, que acabar pagant una multa econòmica per no respectar els drets de l’autor. :(

Altres bancs de fotos gratis i de qualitat que segur et poden interessar:

stokpic.com
pixabay.com
startupstockphotos.com
pexels.com

Abrir chat
Hola ¿En qué puedo ayudarte?