SEO: Posicionament Web a Mataró

Esanweb Agencia de marketing, SEO, comunicación, redes sociales

SEO

La teva empresa la 1ª

Els teus clients et troben en Google?

Fem que la web del teu negoci pugi posicions en Google, perquè siguis dels primers en les cerques dels teus clients potencials.

Gran experiència en el sector i una llista de clients contents i posicionats en les primers resultats de Google.

Esanweb Agencia de marketing, SEO, comunicación, redes sociales

FAQS

Què és el SEO?

El SEO, o Search Engine Optimization, és un conjunt de tècniques i estratègies l’objectiu de les quals és augmentar el trànsit i les visites al teu web, fent que apareguis en les primeres pàgines de resultats.

Quant temps triga el SEO a donar resultats?

El temps que triga el SEO a mostrar resultats pot variar segons diferents factors. En general, pots esperar veure millores significatives en la visibilitat i el trànsit orgànic en un termini de 6 a 12 mesos de treball continuat.

Què passa si contracto SEO sol uns pocs mesos?

El SEO és una estratègia a llarg termini, i els seus resultats tendeixen a acumular-se amb el temps. Si contractes SEO només durant un curt període, és possible que vegis algunes millores en el posicionament web, però és poc probable que obtinguis els màxims beneficis.

Com puc veure els progressos?

Organitzem reunions mensuals que inclouen dades sobre classificacions de paraules clau i altres indicadors clau de rendiment.

Contacta amb nosaltres si necessites serveis de posicionament web a Mataró, estarem encantats de formar part del teu projecte.

SEO Local a Mataró

L’optimització de motors de cerca, o “SEO” per a abreujar, és una tècnica que es pot utilitzar en un lloc web per a millorar la visibilitat del lloc entre els motors de cerca. És un mitjà per a augmentar la quantitat i la qualitat del trànsit a un lloc des dels motors de cerca, la qual cosa idealment resulta en un augment dels ingressos.

Hi ha dos tipus principals de SEO: en la pàgina web i fora de la pàgina. El SEO en la pàgina es relaciona amb el contingut i l’estructura d’un lloc web, assegurant-se que el lloc estigui utilitzant les paraules clau i frases correctes, i que el lloc sigui fàcil de rastrejar i indexar per als motors de cerca. El SEO fora de la pàgina, d’altra banda, implica promocionar un lloc web a través de la construcció d’enllaços i les xarxes socials.

Els objectius principals del SEO són millorar la visibilitat i la classificació d’un lloc web en les pàgines de resultats dels motors de cerca (SERP) i dirigir el trànsit al lloc. Per a aconseguir aquests objectius, el SEO ha de fer-se de manera estratègica i metòdica.

Hi ha una sèrie de factors que intervenen en el SEO, i pot ser un procés complex i lent. No obstant això, és important recordar que el SEO és un procés continu i no una solució única. Per a mantenir i millorar la classificació d’un lloc web, s’ha de dur a terme un SEO regular.

Consulta Express! Envia'ns un Whatsapp:

I si estàs a Mataró, quedem i t'ho expliquem tot sense compromís.

Obrir xat
Hola En què puc ajudar-te?