Auditoria SEO i analítica web a Mataró

Grafic

Auditoria

(Consultoria)

El teu negoci està on estan els teus clients?

Analitzem la teva marca per a crear una Estratègia i un Pla de Comunicació adequat i que apunts directament al teu client potencial.

Quines són les paraules clau amb les quals et troben? Són les correctes? Estàs usant les xarxes socials on estan els teus clients? La teva imatge és l’adequada?, t’ajudem.

Grafic

L’auditoria web i l’auditoria d’empresa són dues dels aspectes més importants a l’hora d’elaborar una bona estratègia de màrqueting i pla de comunicació. L’auditoria web analitza el seu lloc web i la seva presència en línia per a veure què funciona i què ha de millorar-se. L’auditoria de l’empresa analitza l’acompliment general de la seva empresa per a veure on pot realitzar millores. Totes dues auditories són essencials per a crear una estratègia de màrqueting i un pla de comunicació reeixits.

El pla de comunicació d’una empresa és important per una varietat de raons. Ajuda a garantir que tots els empleats estiguin en sintonia respecte als missatges i objectius de l’empresa. També ajuda a crear una imatge de marca i una veu coherents en tots els canals. A més, un bon pla de comunicació pot ajudar a generar confiança i relació amb els clients i altres parts interessades.

Una estratègia de màrqueting és un pla que ajuda una empresa a comercialitzar els seus productes o serveis. Pot ser molt important per a una empresa, perquè pot ajudar-la a determinar quin tipus de productes o serveis oferir, com arribar al seu mercat objectiu i com fixar el preu dels seus productes o serveis.

Una auditoria SEO és un procés per a avaluar si un lloc web està optimitzat per als motors de cerca. Implica analitzar els factors de SEU en la pàgina i fora de la pàgina d’un lloc web i fer recomanacions per a millorar.

Una auditoria de SEU es pot realitzar com a part d’una auditoria de màrqueting digital més gran o com un exercici independent. És una part important de qualsevol estratègia de màrqueting digital i pot ajudar a identificar àrees en les quals un lloc web no està funcionant tan bé com podria en termes d’optimització de motors de cerca.

Hi ha una sèrie de factors diferents que es poden auditar com a part d’una auditoria de SEO. Els factors en la pàgina inclouen coses com a títols de pàgina, fiqui descripcions, encapçalats, contingut i imatges. Els factors fora de la pàgina inclouen coses com backlinks, senyals socials i esments de marca.

Una bona auditoria SEO avaluarà els factors de SEO en la pàgina i fora de la pàgina i farà recomanacions per a millorar. És important tenir en compte que una auditoria de SEO no és un exercici d’una sola vegada; ha de realitzar-se de forma regular per a garantir que un lloc web sempre estigui optimitzat per als motors de cerca.

Consulta Express! Envia'ns un Whatsapp:

I si estàs a Mataró, quedem i t'ho expliquem tot sense compromís.

Obrir xat
Hola En què puc ajudar-te?